Els Jan

  De opleiding voldeed absoluut aan mijn verwachtingen. De lesgever Hans was super, heel geduldig en voor hem was niets te veel voor iets terug uit te leggen of bij te sturen. Ik ben echt klaar voor in de praktijk te starten en heel zelfzeker. Bedankt voor de cursus en de begeleiding, een echte aanrader.

  Marina

  Deze cursus is het boeiendste dat ik in mijn leven heb mogen meemaken. Bedankt aan Hans die de lessen zeer goed geeft, met een leuke afwisseling van gepaste humor en ernst.

  E.S.

  Ik wil u bedanken voor de prachtige opleiding. Ik heb er echt van genoten en het was een zeer leerrijke ervaring. Het is overduidelijk dat u uw job heel graag doet en u uw kennis zoveel mogelijk met ons wilt delen. Ik ben erg onder de indruk van uw aanpak en van de inhoud van […]

  P. G.

  Het waren boeiende dagen. Ik kan u alleen maar danken voor de kennis die u doorgeeft. Een cursus om aan velen aan te raden!

  G. H.

  Dank voor de wijze waarop je ons hebt meegenomen in de ‘Hypnowereld’. Je enorme ervaring op dit gebied hebben me geholpen om hypnotherapeut te worden. Je kennis is enorm en voor ieder probleem heb je een oplossing.

  Ann B.

  Bij cliënten die komen met een laag zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen, werk ik o.a. met de geleerde ‘zelf-versterkende tekst’. De resultaten zijn fantastisch, ik sta er nog telkenmale versteld van!

  Els Jans – Cursist Hypnovision

  De cursus was super. Hans heeft alles van begin tot einde heel goed begeleid, met heel zijn hart en dat voel je en nog altijd staat hij klaar als er nog vragen zijn. Hij heeft een wereld voor mij opengemaakt, zodat ik nu andere mensen kan helpen en dat geeft een heerlijk gevoel. Bedankt voor […]

  Ann P. – Cursist Hypnovision

  De combinatie psychotherapie en hypnose vind ik heel boeiend. Ze vullen elkaar aan. Om deze stap te zetten heb ik zelf ook heel wat vooroordelen moeten aanpakken … en kijk, nu ben ik zelf hypnotherapeut!

  Mariëtte L.

  In de eerste 3 weken na de cursus ‘Hypnotherapeut’ heb ik al een aantal mensen behandeld en ben erg onder de indruk van de resultaten en hoe gemakkelijk mensen in regressie gaan met behulp van de geleerde technieken. Hierdoor worden hun problemen opgelost, krijgen ze nieuwe inzichten voor zichzelf, wat hen dan helpt om zelf […]

  Chantal C.

  Ik beluister de tekst elke dag minstens één keer en de suggesties worden effectief ook mijn overtuiging. Ik beleef het effect ervan en dat geeft een goed gevoel en resultaat. In het weekend heb ik genoten van verschillende activiteiten die ik alleen heb gedaan en ik heb op een heel serene wijze mijn standpunt uiteen […]

  Peter L.

  Ik voel me fitter, gezonder, lichter en actiever, dankzij de zelfhypnose die ik geleerd heb tijdens de boeiende hypno-dagen.

  Viviane G.

  Sinds ik de cursus ‘Hypnotherapeut’ volgde, heb ik in mijn praktijk waar ik relaxatietherapie geef, schitterende resultaten geboekt met de diverse hypnosetechnieken, zoals verwijderen van faalangst, claustrofobie, emotionele problemen en enkele trauma’s.

  Michèle V.

  Ik heb al een aantal sessies met cliënten gedaan en werk veel met regressie. Wonderbaarlijk! Heel tof om te doen.