Bjorn G

  Ik heb een volledige opleiding gevold tot hypnotherapeut, hypnose is toch wel iets heel anders dan ik er van dacht. De opleiding was zeer leerijk, je leert hoe je jezelf maximaal kan helpen en anderen. Ik ben ondertussen ook hypnotherapeut geworden in bijberoep. Het is een zeer effectieve mannier om mensen te helpen met hun […]

  Maurice Moonen (Nederland)

  De basiscursus hypnose geeft een duidelijk beeld van de kracht van hypnose. Hans Geervliet geeft op een inspirerende en praktijkgerichte wijze les.

  Els Jan

  De opleiding voldeed absoluut aan mijn verwachtingen. De lesgever Hans was super, heel geduldig en voor hem was niets te veel voor iets terug uit te leggen of bij te sturen. Ik ben echt klaar voor in de praktijk te starten en heel zelfzeker. Bedankt voor de cursus en de begeleiding, een echte aanrader.

  Marina

  Deze cursus is het boeiendste dat ik in mijn leven heb mogen meemaken. Bedankt aan Hans die de lessen zeer goed geeft, met een leuke afwisseling van gepaste humor en ernst.

  E.S.

  Ik wil u bedanken voor de prachtige opleiding. Ik heb er echt van genoten en het was een zeer leerrijke ervaring. Het is overduidelijk dat u uw job heel graag doet en u uw kennis zoveel mogelijk met ons wilt delen. Ik ben erg onder de indruk van uw aanpak en van de inhoud van […]

  P. G.

  Het waren boeiende dagen. Ik kan u alleen maar danken voor de kennis die u doorgeeft. Een cursus om aan velen aan te raden!

  G. H.

  Dank voor de wijze waarop je ons hebt meegenomen in de ‘Hypnowereld’. Je enorme ervaring op dit gebied hebben me geholpen om hypnotherapeut te worden. Je kennis is enorm en voor ieder probleem heb je een oplossing.

  Ann B.

  Bij cliënten die komen met een laag zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen, werk ik o.a. met de geleerde ‘zelf-versterkende tekst’. De resultaten zijn fantastisch, ik sta er nog telkenmale versteld van!

  Mariëtte L.

  In de eerste 3 weken na de cursus ‘Hypnotherapeut’ heb ik al een aantal mensen behandeld en ben erg onder de indruk van de resultaten en hoe gemakkelijk mensen in regressie gaan met behulp van de geleerde technieken. Hierdoor worden hun problemen opgelost, krijgen ze nieuwe inzichten voor zichzelf, wat hen dan helpt om zelf […]

  Chantal C.

  Ik beluister de tekst elke dag minstens één keer en de suggesties worden effectief ook mijn overtuiging. Ik beleef het effect ervan en dat geeft een goed gevoel en resultaat. In het weekend heb ik genoten van verschillende activiteiten die ik alleen heb gedaan en ik heb op een heel serene wijze mijn standpunt uiteen […]

  Peter L.

  Ik voel me fitter, gezonder, lichter en actiever, dankzij de zelfhypnose die ik geleerd heb tijdens de boeiende hypno-dagen.

  Viviane G.

  Sinds ik de cursus ‘Hypnotherapeut’ volgde, heb ik in mijn praktijk waar ik relaxatietherapie geef, schitterende resultaten geboekt met de diverse hypnosetechnieken, zoals verwijderen van faalangst, claustrofobie, emotionele problemen en enkele trauma’s.