2-daagse Zelfhypnose op basis van de Silva Methode

Cursusdata

 

c-price €295 alles inbegrepen
werkboek met theorie en oefeningen, (excl. overnachtingen, maaltijden en dranken).
c-discount Vroegboekkorting van € 30
Indien u, na inschrijving, uiterlijk 2 weken voor aanvang van de gewenste cursus het bedrag van € 265 overschrijft op reknr: BE67 2200 7862 3687; of via de online betaling.
c-voorkennis Geen voorkennis nodig
Specifieke vooropleiding of kennis is niet noodzakelijk.

 

 

Leer zelfhypnose tijdens deze 2-daagse opleiding

Na deze opleiding weet je wat zelfhypnose is, wat de mogelijkheden zijn en hoe je het moet uitvoeren. Verschillende manieren om jezelf in hypnose te brengen worden hier reeds aangeleerd.

2-daagse cursus
Dit is een 2-daagse cursus, telkens van 09.30 tot 17.30u.
Er is geen speciale voorkennis vereist.

Standaard tarieven
€ 295 voor de volledige cursus, incl. uitgebreide syllabus.

 

Onze rechter- en linker hersenhelften: wat is het verschil?

Hans Geervliet

Onze linker hersenhelft is het logische (rationele) gedeelte van ons brein. Hierin slaan we alle informatie op die verband houden met spreken, lezen, schrijven, rekenen, analyseren, e.d.

Onze rechter hersenhelft daarentegen is het domein van onze gevoelens, emoties, creativiteit en intuïtie, het werkt met ‘denkbeelden’. Met zelfhypnose leren we om die beide hersenhelften optimaal en aanvullend te gebruiken, zodat we over de juiste hoeveelheid ratio en de juiste hoeveelheid intuïtie kunnen beschikken. Het zal duidelijk zijn dat we hierdoor veel effectiever kunnen functioneren in ons dagelijks leven en vaker (de voor ons) juiste beslissingen kunnen nemen.

De mensen die, bewust of onbewust hun beide hersenhelften op de juiste manier gebruiken, zijn veelal succesvoller, maken meer juiste beslissingen en zijn doorgaans gezonder. De beide hersenhelften worden hier dus op de juiste manier, optimaal en aanvullend gebruikt.

 

Een diep ontspanningsniveau bereiken dankzij zelfhypnose

hypnose centrum van Hans Geervliet

Dankzij een effectieve zelfhypnose techniek kunnen we op een snelle manier een diep ontspanningsniveau bereiken. Hiermee zullen we een aanzienlijke vermindering van stress gewaarworden en een verbetering van onze gezondheid door een versterking van ons immuunsysteem. Op dit niveau (ook wel alfaniveau genoemd) kunnen we ook gebruik maken van de waardevolle eigenschappen van onze rechterhersenhelft, onze creativiteit en intuïtie.

 

Beide hersenhelften optimaal benutten

Op dit alfaniveau gaan we leren om onze beide hersenhelften optimaal en aanvullend te gebruiken, zodat we over de juiste verhouding ratio en intuïtie kunnen beschikken. Het juiste gebruik van beide hersenhelften is het ‘geheim’ van vele succesvolle mensen onder ons.

 

Wat leert u in deze cursus?

– Verbetering van uw zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en charisma
– Ontspannen op elk gewenst moment
– Gezondheid verbeteren en stress verminderen
– Verhoging van uw energie en vitaliteit
– Afrekenen met slapeloosheid, spanningshoofdpijn en migraine
– Afrekenen met angsten fobieën
– Vergroten van zelfvertrouwen en creativiteit
– Concentratie en geheugen verbeteren
– Gewenste doelstellingen bereiken
– Stoppen met ongewenste gewoonten
– Uw intuïtie (buikgevoel) ontwikkelen en versterken

 

 

c-price €295 alles inbegrepen
werkboek met theorie en oefeningen, (excl. overnachtingen, maaltijden en dranken).
c-discount Vroegboekkorting van € 30
Indien u, na inschrijving, uiterlijk 2 weken voor aanvang van de gewenste cursus het bedrag van € 265 overschrijft op reknr: BE67 2200 7862 3687; of via de online betaling.
c-voorkennis Geen voorkennis nodig
Specifieke vooropleiding of kennis is niet noodzakelijk.

 

 

Betalen kan veilig & makkelijk via:

betaalmogelijkheden shop

 

 

 

Hebt u nog twijfel over deze cursus?

Of wenst u graag even te praten over de mogelijkheden?
Dat kan zeker!
Vrijblijvend via telefoon: bel me op 0475 471 006

 

 

Cursusdata

 • 27 & 28 juli 2024
  09u30 tot 17u30
  Gent, Campanile Hotel
 • 12 & 13 oktober 2024
  09u30 tot 17u30
  Antwerpen, LBC-NVK
 • 7 & 8 december 2024
  09u30 tot 17u30
  Hasselt

Marina

Deze cursus is het boeiendste dat ik in mijn leven heb mogen meemaken. Bedankt aan Hans die de lessen zeer goed geeft, met een leuke afwisseling van gepaste humor en ernst.

E.S.

Ik wil u bedanken voor de prachtige opleiding. Ik heb er echt van genoten en het was een zeer leerrijke ervaring. Het is overduidelijk dat u uw job heel graag doet en u uw kennis zoveel mogelijk met ons wilt delen. Ik ben erg onder de indruk van uw aanpak en van de inhoud van de cursus.

Ria

Hans, je bent een geweldig docent!

P. G.

Het waren boeiende dagen. Ik kan u alleen maar danken voor de kennis die u doorgeeft. Een cursus om aan velen aan te raden!

Chantal C.

Ik beluister de tekst elke dag minstens één keer en de suggesties worden effectief ook mijn overtuiging. Ik beleef het effect ervan en dat geeft een goed gevoel en resultaat. In het weekend heb ik genoten van verschillende activiteiten die ik alleen heb gedaan en ik heb op een heel serene wijze mijn standpunt uiteen gezet tijdens een vrij moeilijke vergadering. Ik wil je dan ook bedanken voor de sessie en ik neem binnenkort terug contact op want ik zou graag werken rond 5 principes die ik mij eigen wil maken.

Peter L.

Zelfhypnose

Ik voel me fitter, gezonder, lichter en actiever, dankzij de zelfhypnose die ik geleerd heb tijdens de boeiende hypno-dagen.