Hypnose Opleidingen

2-daagse basiscursus hypnose

Wilt u eerst eens kennismaken met hypnotherapie? Wat is het en wat kan het voor mij betekenen?
Via deze basiscursus leert u reeds een hoeveelheid kennis om hypnotherapie in ‘huiselijke kring’ te kunnen toepassen.

Meer details

Volledige hypnose opleiding tot hypnotherapeut (7 dagen)

In de cursus wordt u opgeleid om zelf aan de slag te gaan als hypnotherapeut. Ook als u geen intentie hebt om als therapeut te beginnen, kan deze cursus zeer zinvol zijn om uw eigen leven en dat van uw omgeving in positieve zin te veranderen. De technieken zijn immers toepasbaar op uzelf door zelfhypnose, maar ook uw familie en vrienden kunnen er baat bij hebben dat u hen kunt helpen in één of meerdere toepassingsgebieden van hypnose.

Meer details

Cursisten over mijn hypnose opleidingen

Bjorn G

Zeer leerrijk

Ik heb een volledige opleiding gevold tot hypnotherapeut, hypnose is toch wel iets heel anders dan ik er van dacht. De opleiding was zeer leerijk, je leert hoe je jezelf maximaal kan helpen en anderen. Ik ben ondertussen ook hypnotherapeut geworden in bijberoep. Het is een zeer effectieve mannier om mensen te helpen met hun probleem. Bedankt voor de lessen Hans

Maurice Moonen (Nederland)

Duidelijk beeld

De basiscursus hypnose geeft een duidelijk beeld van de kracht van hypnose. Hans Geervliet geeft op een inspirerende en praktijkgerichte wijze les.

Els Jan

De opleiding voldeed absoluut aan mijn verwachtingen. De lesgever Hans was super, heel geduldig en voor hem was niets te veel voor iets terug uit te leggen of bij te sturen. Ik ben echt klaar voor in de praktijk te starten en heel zelfzeker. Bedankt voor de cursus en de begeleiding, een echte aanrader.

Marina

Deze cursus is het boeiendste dat ik in mijn leven heb mogen meemaken. Bedankt aan Hans die de lessen zeer goed geeft, met een leuke afwisseling van gepaste humor en ernst.

E.S.

Ik wil u bedanken voor de prachtige opleiding. Ik heb er echt van genoten en het was een zeer leerrijke ervaring. Het is overduidelijk dat u uw job heel graag doet en u uw kennis zoveel mogelijk met ons wilt delen. Ik ben erg onder de indruk van uw aanpak en van de inhoud van de cursus.

Ria

Hans, je bent een geweldig docent!

P. G.

Het waren boeiende dagen. Ik kan u alleen maar danken voor de kennis die u doorgeeft. Een cursus om aan velen aan te raden!

G. H.

Dank voor de wijze waarop je ons hebt meegenomen in de ‘Hypnowereld’. Je enorme ervaring op dit gebied hebben me geholpen om hypnotherapeut te worden. Je kennis is enorm en voor ieder probleem heb je een oplossing.

Ann B.

Laag zelfbeeld of weinig vertrouwen

Bij cliënten die komen met een laag zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen, werk ik o.a. met de geleerde ‘zelf-versterkende tekst’. De resultaten zijn fantastisch, ik sta er nog telkenmale versteld van!

Mariëtte L.

Regressie

In de eerste 3 weken na de cursus ‘Hypnotherapeut’ heb ik al een aantal mensen behandeld en ben erg onder de indruk van de resultaten en hoe gemakkelijk mensen in regressie gaan met behulp van de geleerde technieken. Hierdoor worden hun problemen opgelost, krijgen ze nieuwe inzichten voor zichzelf, wat hen dan helpt om zelf verder te kunnen gaan.

Chantal C.

Ik beluister de tekst elke dag minstens één keer en de suggesties worden effectief ook mijn overtuiging. Ik beleef het effect ervan en dat geeft een goed gevoel en resultaat. In het weekend heb ik genoten van verschillende activiteiten die ik alleen heb gedaan en ik heb op een heel serene wijze mijn standpunt uiteen gezet tijdens een vrij moeilijke vergadering. Ik wil je dan ook bedanken voor de sessie en ik neem binnenkort terug contact op want ik zou graag werken rond 5 principes die ik mij eigen wil maken.

Peter L.

Zelfhypnose

Ik voel me fitter, gezonder, lichter en actiever, dankzij de zelfhypnose die ik geleerd heb tijdens de boeiende hypno-dagen.

Viviane G.

Toepassing in praktijk relaxtherapie

Sinds ik de cursus ‘Hypnotherapeut’ volgde, heb ik in mijn praktijk waar ik relaxatietherapie geef, schitterende resultaten geboekt met de diverse hypnosetechnieken, zoals verwijderen van faalangst, claustrofobie, emotionele problemen en enkele trauma’s.

Mijn eerstvolgende hypnose opleidingen