Hypnotherapie Antwerpen

Wij bieden ook hypnotherapie opleidingen aan in Antwerpen.

Hypnotherapie gebruikt men veelal bij het behandelen van psychosomatische klachten, maar ook voor ongewenste gedragspatronen zoals verslavingen, migraine, slaapstoornissen, e.d.

We bieden 2 hypnotherapie opleidingen aan in Antwerpen: een introductie basis opleiding en een uitgebreide 7-daagse opleiding tot gediplomeerd hypnotherapeut.

Vind hier de volgende startdatum in Antwerpen

 

hypnotherapie-antwerpen

 

Over deze hypnotherapie opleiding in Antwerpen

Aan het einde van deze opleiding krijgt u een diploma van The National Guild of Hypnotists, USA, een beroepsvereniging waarbij wereldwijd 18.000 professionele hypnotherapeuten uit 81 landen zijn aangesloten. Uit hun praktijkervaring is deze cursus samengesteld en geeft u alles wat u nodig hebt om een succesvolle praktijk te starten.
Als na het volgen van de eerste 2 dagen uw interesse voor hypnotherapeut is gewekt en u wilt hier in verder gaan, dan kunt u aansluitend de verdere 5 dagen volgen voor de opleiding tot gediplomeerd hypnotherapeut.

 

Persoonlijk consultatie hypnotherapie in Keerbergen

Onze persoonlijke consultaties houden we liever in persoonlijke sfeer in het kantoor van Hypnovision-Belgiƫ te Keerbergen.

Krijg persoonlijke consultatie met hypnose