Hypnotherapie te Gent

In Gent bieden we 2 hypnotherapie opleidingen.
Namelijk: een introductie basis opleiding en een uitgebreide opleiding tot gediplomeerd hypnotherapeut.

Hypnotherapie is het in hypnose brengen van personen bij het behandelen van o.a. psychosomatische klachten. Tijdens de opleiding is Gent zal u merken dat deze materie zeer interessant is, ook naar zelfontplooiing toe.

Vind hier de volgende startdatum in Gent

 

hypnotherapie-gent

 

Over deze hypnotherapie opleiding in Gent

Aan het einde van de opleiding krijgt u een diploma van The National Guild of Hypnotists, USA, een beroepsvereniging waarbij wereldwijd 18.000 professionele hypnotherapeuten uit 81 landen zijn aangesloten. Uit hun praktijkervaring is deze cursus samengesteld en geeft u alles wat u nodig hebt om een succesvolle praktijk te starten.
Als na het volgen van de eerste 2 dagen uw interesse voor hypnotherapeut is gewekt en u wilt hier in verder gaan, dan kunt u aansluitend de verdere 5 dagen volgen voor de opleiding tot gediplomeerd hypnotherapeut.

 

Persoonlijk consultatie hypnotherapie in Gent

Onze persoonlijke consultaties houden we liever in persoonlijke sfeer in het kantoor van Hypnovision-Belgiƫ te Keerbergen. Elke optie word echter bekeken om ook in Gent een consultatie hypnotherapie te doen. Contacteer ons gerust voor meer informatie hieromtrent.

Krijg persoonlijke consultatie met hypnose