Hypnotherapie te Hasselt

We bieden 2 hypnotherapie opleidingen aan in Hasselt: een introductie basis opleiding en een uitgebreide opleiding tot gediplomeerd hypnotherapeut.

Dit is hypnotherapie volgens wikipedia:
Hypnotherapie is het inzetten van hypnose als middel tegen psychische en lichamelijke klachten, maar ook voor bijvoorbeeld sportprestatieverbetering. De cliënt wordt door de hypnotherapeut door middel van voornamelijk verbale communicatie in een lichte trance gebracht maar behoudt de controle over zichzelf.

Vind hier de volgende startdatum in Hasselt

 

hypnotherapie-hasselt

 

Over deze hypnotherapie opleiding in Hasselt

Aan het einde van de opleiding krijgt u een diploma van The National Guild of Hypnotists, USA, een beroepsvereniging waarbij wereldwijd 18.000 professionele hypnotherapeuten uit 81 landen zijn aangesloten. Uit hun praktijkervaring is deze cursus samengesteld en geeft u alles wat u nodig hebt om een succesvolle praktijk te starten.
Als na het volgen van de eerste 2 dagen uw interesse voor hypnotherapeut is gewekt en u wilt hier in verder gaan, dan kunt u aansluitend de verdere 5 dagen volgen voor de opleiding tot gediplomeerd hypnotherapeut.

 

Persoonlijk consultatie hypnotherapie in Hasselt

Onze persoonlijke consultaties houden we liever in persoonlijke sfeer in het kantoor van Hypnovision-België te Keerbergen. Elke optie word echter bekeken om ook in Hasselt een consultatie hypnotherapie te doen. Contacteer ons gerust voor meer informatie hieromtrent.

Krijg persoonlijke consultatie met hypnose