Hypnotherapie

Het doel van hypnotherapie is om personen te verlossen van fysieke en psychische klachten, dus het gebruik van hypnose om therapeutisch werk te verrichten. Deze vorm van hypnose maakt een duidelijk verschil met show-hypnose, dat voornamelijk bedoeld is als een vorm van entertainment.

 Vraag een persoonlijke consultatie met behulp van hypnose

 

hypnotherapie

 

Hypnose: altijd vrijwillig en spontaan.

Hypnose is een staat of gesteldheid waarbij de persoon in hoge mate ontvankelijk is voor heilzame suggesties. Dit is geheel vrijwillig en kan alleen indien persoonlijke normen en waarden geen geweld worden aangedaan. Anders komt die persoon doorgaans spontaan terug uit hypnose. Elke vorm van hypnose is in principe zelfhypnose. Men doet het zelf en het kan niet worden opgedrongen of geforceerd.

 

Waarvoor kan deze therapie o.a. gebruikt worden?

 

  • stoppen met roken
  • vermageren
  • stress, depressie en burn-out
  • slaapstoornissen en slapeloosheid
  • hoofdpijn en migraine
  • angsten en fobieën
  • pijnbeheersing (indien de oorzaak niet bekend is, raadpleeg dan eerst uw arts)
  • zelfvertrouwen en zelfbeeld vergroten
  • studieresultaten verbeteren

Opleidingen tot hypnotherapie

Hypnovision-België is erkend als opleidingscentrum tot Hypnotherapeut door The National Guild of Hypnotists, (USA). Deze professionele beroepsorganisatie, waarbij meer dan 18000 hypnotherapeuten uit 80 verschillende landen zijn aangesloten, heeft een 7-daagse opleiding ontwikkeld op basis van de jarenlange ervaring van hun leden. De cursus is dan ook heel praktisch gericht. U leert alles wat u nodig hebt om een succesvolle praktijk te beginnen.
Aan het eind van de cursus ontvangt u een diploma als bewijs dat u met deze opleiding aan hun professionele eisen voldoet.
Hypnovision-België geeft ook een 2-daagse basisopleiding tot introductie in hypnotherapie.

Vind hier onze volgende startdata 

Bij Hypnovision-België kunt u ook terecht voor persoonlijke coaching en consultaties voor het oplossen van fysieke en psychische problemen in een strikt vertrouwelijke sfeer. Er wordt geen haastwerk verricht, wij nemen de tijd voor u. Uw probleem gaat ons ter harte en dient te worden opgelost.

Na een uitgebreid ‘intake gesprek’ wordt het probleem bij de bron aangepakt en zo snel mogelijk geëlimineerd. Uit onze ervaring blijkt dat de gemiddelde persoon met 1 tot 3 sessies kan worden geholpen. Kom naar uw eerste sessie met een ‘open mind’ en u zult snel resultaat bemerken.