Pijnbeheersing? Het kan met behulp van hypnose!

hypnose-tandarts

Op bezoek bij de tandarts? En daarna nog een halve dag met een dikke kaak rondlopen omdat die verdoving nog niet is uitgewerkt? Het kan ook anders. Pijnbeheersing kan worden aangepakt met behulp van hypnose! Door mentale ontspanning kunnen bepaalde pijnprikkels die in uw lichaam ontstaan worden geblokkeerd. Wel op een gecontroleerde manier, want pijn heeft immers een functie. Het is een waarschuwing dat er iets fout loopt in je lichaam.
Maar in vele gevallen kennen we de oorzaak van de pijn en hoeven we niet te lijden, zoals bij een tandartsbezoek.
Daar kunnen we perfect onszelf zodanig conditioneren om de pijn te verminderen dat een verdoving misschien niet nodig is.
Pijn kan ook chronische vormen aannemen, zoals hoofdpijn of migraine, rugpijn, gewrichtspijnen, fantoompijnen, fibromyalgie, rheumatische pijnen, e. d. Zolang we de oorzaak kennen is er een goede reden om (zelf)hypnose te gebruiken in plaats van pijnstillers.

Neem dus gerust even contact op voor een verkennend gesprek of afspraak, zodat we samen een aanvaardbare oplossing kunnen vinden.
info@hypnovision.be of 0475 471 006

Pijnbeheersing door hypnose wordt aangeleerd in de opleiding hypnotherapeut. Je leert technieken om een cliënt of jezelf naar het diepteniveau van ‘somnambulisme’ te brengen, het niveau waar pijn kan worden weggenomen.


Bekijk zeker ook de reportage op VTM eens waarbij Staf Coppens een tattoo laat plaatsen terwijl de pijn geëlimineerd wordt door hypnose. En bekijk ook het artikel in GoedGevoel waarbij hypnose als vervanging wordt gebruikt voor klassieke anesthesie.