Hoofdpijn en migraine beheersen met hypnose

hoofdpijn-beheersen-hypnoseHoofdpijn en migraine zijn ernstige klachten die je leven erg uit evenwicht kunnen brengen. Zeker wanneer ze chronische vormen aannemen. Spanningen, stress op het werk, stress door situaties thuis, slapeloosheid, vermoeidheid, harde geluiden ….
Pijnstillers zijn voor die mensen vaak de oplossing, maar die hebben dan weer nadelige gevolgen voor de maag, de nieren en andere organen. Bij migraine wordt vaak naar zware medicatie gegrepen.
En dat terwijl we vanuit hypnose pijn kunnen beheersen en zelfs kunnen laten verdwijnen.
Hoofdpijn en migraine kunnen worden aangepakt met hypnose. De oorzaak moet dan wel gekend zijn, zoals bijvoorbeeld spanningen. Anders wordt eerst het advies of een verwijzing van een arts gevraagd.
Neem dus gerust even contact op voor een verkennend gesprek of afspraak, zodat we samen een aanvaardbare oplossing kunnen vinden.
info@hypnovision.be of 0475 471 006

In onze cursus hypnose gaan we je leren hoe je met hypnose en zelfhypnose de klachten van je cliënt of je eigen klachten kunt aanpakken. We leren hoe je iemand in hypnose brengt om van daaruit de hoofdpijn en migraine aan te pakken.