Vermageren? Het kan met hypnose!

vermageren-hypnoseVermageren met hypnose is een bewezen methode om overtollige kilo’s kwijt te geraken. Slechte eetgewoonten, te weinig beweging en andere patronen zorgen ervoor dat je onbewust teveel kilo’s aankweekt. Met als gevolg dat je BMI (body mass index) de verkeerde richting uitgaat. Je voelt je minder fit, bent sneller buiten adem en op termijn kunnen er hart- en vaatziekten opduiken, gewrichtsklachten ontstaan, e.d.
Vermageren met hypnose? Neem gerust even contact op met onze hypnose praktijk voor een verkennend gesprek of afspraak, zodat we samen een aanvaardbare oplossing voor vermageren kunnen vinden.
info@hypnovision.be of 0475 471 006

In onze opleiding tot hypnotherapeut gaan we je leren hoe je met hypnose en zelfhypnose de klachten van je cliënt of je eigen klachten kan aanpakken. We leren je hoe je iemand in hypnose brengt om van daaruit zijn of haar eetgewoonten te veranderen.
Het metabolisme wordt verhoogd en er wordt fysieke beweging gestimuleerd.

Tijdens de cursus hypnovision kan je kennismaken met de technieken van hypnose als therapievorm! Aansluitend kan je kiezen om de cursus hypnotherapeut verder te volgen waarbij je wordt opgeleid tot volwaardig hypnotherapeut.

In ons hypnosecentrum leer je hoe je cliënten in hypnose brengt en daarbij de juiste suggesties aanreikt om ongezonde eetgewoonten te stoppen en te vervangen door goede. Ook leer je diverse methodes van zelfhypnose, die je zowel aan je cliënten kan aanleren als op jezelf kan toepassen.