Stress en burnout? Hypnose kan u hiermee helpen!

16344996_m-300x199Stress en burnout? Een kleine hoeveelheid  stress is gezond. Het is immers een natuurlijke drijfveer om prestaties te verhogen. Het heeft fysiek en psychisch een gunstige invloed op de mens, zolang het echter bij een gezonde hoeveelheid blijft. Helaas is er al snel sprake van teveel aan stress. Werkdruk, zaken uit privéleven en relatieproblemen kunnen je stress-niveau naar gevaarlijke hoogten brengen. De ene persoon kan meer stress verdragen dan de ander, maar iedereen heeft zijn grenzen.

Eens de grenzen overschreden heeft dit een ernstige negatieve invloed op je gezondheid, je sociale en je professionele leven. Hartkloppingen, slaap- en psychologische problemen zullen dan uiteindelijk leiden tot overspannenheid, depressie, stress en burnout.

Hypnotherapie is een goede remedie tegen stress. In hypnose ben je immers meer ontvankelijk om suggesties op te nemen met betrekking tot rust, ontspanning en zelfvertrouwen. Dit kan met hypnotische suggesties naar een cliënt toe of naar jezelf met zelfhypnose. Lees hier meer over hypnose voor beginners en wat is hypnose.

Neem dus gerust even contact op voor een verkennend gesprek of afspraak, zodat we samen een aanvaardbare oplossing kunnen vinden.  info@hypnovision.be  of 0475 471 006

Hypnotherapie gebeurt steeds met de volledige instemming van de client. In hypnose blijf je alert en ben je je bewust van je omgeving. Met zelfhypnose kan je stress in de kiem smoren, hetgeen door oefening steeds beter en sneller zal gaan. Door gebruik te maken van je innerlijke kracht krijgt je leven meer stabiliteit en rust, zonder medicatie!

Volg een opleiding hypnose, daarin word je geleerd hoe je cliënten in hypnose brengt en ze de juiste suggesties aanreikt om stress en burnout te voorkomen. Ook worden er diverse methodes van zelfhypnose aangeleerd.