Stoppen met roken? Het kan met hypnose!

stoppen-roken-hypnoseGezonder gaan leven? Beginnen de gevolgen van roken je parten te spelen? Stoppen met roken biedt je zoveel voordelen, zowel op korte als op lange termijn:
een betere conditie, gezondere huid, geen vervelende geurtjes meer voor je omgeving en gevoelige financiële besparingen. Maar vooral een betere gezondheid, want roken is immers funest voor hart- en bloedvaten. We hoeven hier verder maar te verwijzen naar de waarschuwingen op de pakjes sigaretten.
Neem dus gerust even contact op voor een verkennend gesprek of afspraak, zodat we samen een aanvaardbare oplossing kunnen vinden.  info@hypnovision.be of 0475 471 006

Onze opleiding tot hypnotherapeut stoomt je volledig klaar om zelf als hypnotherapeut aan de slag te gaan. Je leert er cliënten in hypnose brengen, waarna je met behulp van gerichte suggesties fysieke en psychologische problemen gaat aanpakken. (*) Daarnaast wordt ook het creatieve aspect van hypnotherapie aangeleerd, zoals (sport)prestatieverbeteringen, concentratieverhoging en gewichtscontrole.

Je leert hoe je cliënten in hypnose brengt en ze dan de juiste persoonlijke hypnotische suggesties aanreikt om te stoppen met roken. Tevens worden er diverse methodes van zelfhypnose aangeleerd.

(*) Bij het behandelen van medische problemen dient eerst de oorzaak te zijn gekend. Raadpleeg hiervoor een arts of krijg een verwijzing van hem/haar. Een hypnotherapeut is niet gemachtigd om diagnoses te stellen of medische handelingen te verrichten.
Hypnotherapie kan nooit een vervanging zijn van noodzakelijke geneeskundige zorgen en ingrepen, of van professionele psychologische begeleiding. Het kan wel een verantwoorde aanvulling zijn